НСПП

Вівторок, 23.04.2024, 08:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » Архів матеріалів

03 липня 2014 року відділенням НСПП в Луганській області проведена планова нарада-семінар за участю представників позаштатних інституцій НСПП. Не дивлячись на те, що участь у даному заході змогла взяти невелика кількість представників позаштатних інституцій, на семінарі відбувся  конструктивний діалог та обмін інформацією.

На порядку денному стояли питання підведення підсумків роботи відділення НСПП в I півріччі 2014 року, стан соціально-трудових відносин на підприємствах області найбільш конфліктогенних галузей, визначення подальших шляхів взаємодії з представниками позаштатних інституцій НСПП в сьогоднішніх  умовах.

... Читати далі »

Переглядів: 610 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 07.07.2014 | Коментарі (0)

02 червня 2014 року начальник відділення НСПП в Луганській області Анна Мосіна взяла участь у передачі «Ночной связной», яка відбулася у телестудії Луганського обласного телебачення (далі – ЛОТ) в прямому ефірі. Під час передачі не тільки телеглядачі мали можливість задати свої питання, а і користувачі Інтернет могли напередодні залишити питання на сайті телеканалу ЛОТ. Крім того, передача йшла також у прямому ефірі радіо „Пульс”, слухачі якого також  задавали свої  питання. Це сприяло значному розширенню кола учасників передачі.

На питання щодо своєї професійної діяльності Анна Михайлівна розповіла про основні завдання та функції Служби. При цьому вона підкреслила, що важливою задачею під час вирі ... Читати далі »

Переглядів: 644 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 16.06.2014 | Коментарі (0)

Розпорядженням Національної служби посередництва і примирення від 12 червня 2014 року № 097-р зареєстровано колективний трудовий спір між найманими працівниками відокремленого підрозділу «Інститут комплексної механізації очисних та підготовчих робіт» державного підприємства «Науково-технічний центр «Вуглеінновація» міста Луганськ та державним підприємством «Науково-технічний центр «Вуглеінновація» міста Київ з питання заборгованості із виплати заробітної плати.

Переглядів: 668 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 16.06.2014 | Коментарі (0)

16 травня 2014 року о 6-й годині ранку, на підставі рішення загальних зборів найманих працівників КП «Краснодонське тролейбусно-автотранспортне управління»,  підприємство відновило роботу в повному обсязі. Цьому сприяло часткове погашення заборгованості із виплати заробітної плати та звернення органу місцевого самоврядування міста Краснодона до учасників страйку КП "Краснодонське тролейбусно-автотранспортне управління" з проханням відновити роботу.

Вимоги найманих працівників – учасників страйку:

1. «Виплатити заборгованість із заробітної плати в повному обс ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

Яка модель вирішення конфліктів в сучасному соціумі найбільш ефективна? Що може сприяти налагодженню миру в суспільстві, на виробництві, в трудових колективах? Що сприятиме деескалації конфлікту? Саме це обговорювалося науковцями, журналістами, конфліктологами та практиками з вирішення конфліктів на Луганщині.

25 квітня поточного року в приміщенні Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О.Дідоренка (далі – ЛДУВС) відбулося засідання «круглого столу» за темою: «Конструктивне вирішення конфліктів в регіоні». В роботі «круглого столу» взяли участь представники Луганського обласного відділення товариства конфліктологів України, Луганського обласного відділення Соціологічної Асоці ... Читати далі »

Переглядів: 765 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 28.04.2014 | Коментарі (0)

23 квітня 2014 року, за координацією Відділення НСПП в Луганській області (далі – Відділення), відбулась узгоджувальна зустріч сторін колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками Луганського учбово-виробничого об'єднання Українського товариства сліпих міста Луганська та  Луганським учбово-виробничим об'єднанням Українського товариства сліпих міста Луганська.

         Зустріч відбувалась безпосередньо на виробничому підприємстві, на яке виїхали два спеціалісти відділу правового забезпечення. На зустрічі розглядалися питання узгодження позицій сторін колективного трудового спору (конфлікту) щодо реалізації рішення трудового арбітражу (рішення від 27 травня ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 28.04.2014 | Коментарі (0)

За роки діяльності у відділенні НСПП в Луганській області склалася ефективна система взаємодії як з Федерацією профспілок Луганської області, так і з обласними галузевими профспілковими організаціями. Багаторічна плідна співпраця зв’язує відділення НСПП з Луганською обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я, а в останній час, враховуючи значну кількість виникнення спорів на підприємствах житлово-комунальної сфери, - з Луганською обласною організацією профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (далі – обласна профорганізація  працівників ЖКГ).

... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 25.04.2014 | Коментарі (0)

23 квітня поточного року в Луганській облдержадміністрації, в режимі відеоконференцзв'язку,  відбулося чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення),  пенсій, стипендій та інших соціальних виплат (далі – Комісія). З боку відділення НСПП в Луганській області, як член Комісії,  у засіданні взяла участь начальник Відділення А.Мосіна.

         Засідання Комісії проходило в жорсткій, але конструктивній формі під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Ірини Верігіної.

... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 25.04.2014 | Коментарі (0)

22 квітня 2014 року о 16 години почався страйк найманих працівників Публічного акціонерного товариства «Краснодонвугілля» міста Краснодон.

Основна вимога учасників страйку – підвищення рівня заробітної плати шахтарям. При цьому політичних вимог страйкуючі не висувають. Орієнтована чисельність учасників страйку близько 2 тис. осіб.

23 квітня шахтарі зібралися біля адміністративної будівлі ПАТ «Краснодонвугілля». Із страйкуючими  зустрівся генеральний директор ПАТ «Краснодонвугілля» Олександр Ангеловський, але згоди між сторонами щодо задоволення в ... Читати далі »

Переглядів: 639 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 23.04.2014 | Коментарі (0)

16 квітня 2014 року о 7 години ранку почався страйк найманих працівників комунального підприємства «Краснодонське тролейбусно-автотранспортне управління» міста Краснодон Луганської області (далі - КП «Краснодонське тролейбусно-автотранспортне управління») у формі невиконання працівниками своїх трудових обов'язків. Кількість учасників страйку складає 103 особи (загальна чисельність найманих працівників - 136 осіб).

Вимогами найманих працівників-учасників страйку стало: виплатити заборгованість із заробітної плати в повному обсязі з вересня по листопад 2013 року;  виплатити заробітну плату у строки, передбачені статею 115 КЗпП України та виплата заробітної плати за весь час щорічної відпустки не пізніше ніж за три дні до її початку.

Головна причина несвоєчасної виплати заробітної плати та накопичення заборгованості з неї – неотримання комунальни ... Читати далі »

Переглядів: 680 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 17.04.2014 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 19 20 »