НСПП

П`ятниця, 19.04.2024, 00:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2014 » Квітень » 25

За роки діяльності у відділенні НСПП в Луганській області склалася ефективна система взаємодії як з Федерацією профспілок Луганської області, так і з обласними галузевими профспілковими організаціями. Багаторічна плідна співпраця зв’язує відділення НСПП з Луганською обласною організацією профспілки працівників охорони здоров’я, а в останній час, враховуючи значну кількість виникнення спорів на підприємствах житлово-комунальної сфери, - з Луганською обласною організацією профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (далі – обласна профорганізація  працівників ЖКГ).

... Читати далі »

Переглядів: 622 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 25.04.2014 | Коментарі (0)

23 квітня поточного року в Луганській облдержадміністрації, в режимі відеоконференцзв'язку,  відбулося чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення),  пенсій, стипендій та інших соціальних виплат (далі – Комісія). З боку відділення НСПП в Луганській області, як член Комісії,  у засіданні взяла участь начальник Відділення А.Мосіна.

         Засідання Комісії проходило в жорсткій, але конструктивній формі під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Ірини Верігіної.

... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 25.04.2014 | Коментарі (0)