НСПП

П`ятниця, 29.03.2024, 13:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 58
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2014 » Квітень » 28

Яка модель вирішення конфліктів в сучасному соціумі найбільш ефективна? Що може сприяти налагодженню миру в суспільстві, на виробництві, в трудових колективах? Що сприятиме деескалації конфлікту? Саме це обговорювалося науковцями, журналістами, конфліктологами та практиками з вирішення конфліктів на Луганщині.

25 квітня поточного року в приміщенні Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О.Дідоренка (далі – ЛДУВС) відбулося засідання «круглого столу» за темою: «Конструктивне вирішення конфліктів в регіоні». В роботі «круглого столу» взяли участь представники Луганського обласного відділення товариства конфліктологів України, Луганського обласного відділення Соціологічної Асоці ... Читати далі »

Переглядів: 760 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 28.04.2014 | Коментарі (0)

23 квітня 2014 року, за координацією Відділення НСПП в Луганській області (далі – Відділення), відбулась узгоджувальна зустріч сторін колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками Луганського учбово-виробничого об'єднання Українського товариства сліпих міста Луганська та  Луганським учбово-виробничим об'єднанням Українського товариства сліпих міста Луганська.

         Зустріч відбувалась безпосередньо на виробничому підприємстві, на яке виїхали два спеціалісти відділу правового забезпечення. На зустрічі розглядалися питання узгодження позицій сторін колективного трудового спору (конфлікту) щодо реалізації рішення трудового арбітражу (рішення від 27 травня ... Читати далі »

Переглядів: 617 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 28.04.2014 | Коментарі (0)