НСПП

Четвер, 18.04.2024, 13:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2013 » Листопад » 20 » На Луганщині відбулася урочиста нарада з нагоди 15-річчя утворення НСПП
18:23
На Луганщині відбулася урочиста нарада з нагоди 15-річчя утворення НСПП

19 листопада 2013 року у малому залі засідань Луганської обласної державної адміністрації проведено урочистий захід з нагоди 15-ої річниці утворення НСПП за участю керівництва Луганської облдержадміністрації та Луганської обласної ради.  У заході прийняли участь окремі міські голови, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, наукових установ, представники Федерації профспілок Луганської області та голови репрезентативних обласних галузевих профспілок, генеральний директор громадської організації «Об’єднання організацій роботодавців Луганської області», а також представники позаштатних інституцій НСПП, засобів масової інформації.

           Відкрив урочистий захід заступник голови Луганської облдержадміністрації – керівник апарату Сергій Тихоновський, який привітав працівників відділення НСПП в Луганській області з ювілейною датою та відзначив, що Службою напрацьований унікальний досвід, як з вирішення, так і щодо попередження колективних трудових спорів. Сергій Тихоновський відмітив, що фахівці НСПП частіше представників інших державних органів спілкуються безпосередньо з найманими працівниками у трудових колективах області. Саме тому працівники  Служби як ніхто знають соціальний настрій працівників і шляхи зниження напруженості стану соціально-трудових відносин. У його виступі прозвучало, що за час роботи відділенням НСПП на території Луганської області врегульовано 155 колективних трудових спорів і 396 вимог працівників, завдяки налагодженій взаємодії з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та профспілками усіх рівнів погашено 436 млн. грн. заборгованості із виплати заробітної зарплати.       

         Керівник секретаріату Луганської обласної ради Олександр Пашенцев також відзначив важливість і унікальність Служби. Він зазначив, що за роки діяльності фахівцями відділення в Луганській області досягнуті значні результати. За цим стоїть величезна робота, включаючи не тільки правову та методичну допомогу трудовим колективам, а і моральну підтримку зневіреним людям, зниження агресії громадян.
         За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у стабілізацію соціально-трудових відносин у регіоні та з нагоди 15-річчя від дня утворення НСПП представники Луганської обласної ради і Луганської обласної держадміністрації вручили заступнику начальника відділення –начальнику відділу правового забезпечення Євгену Березіну медаль «За заслуги перед Луганщиною»
III ступеня.

           Почесною грамотою обласної ради та обласної державної адміністрації були відзначені завідувач сектора аналітично– інформаційної роботи та прогнозування Тетяна Трошина і головний спеціаліст сектору - Світлана Хромушина. 

Згідно порядку денного виступила начальник відділення НСПП в Луганській області Анна Мосіна, яка надала стислу інформацією щодо результатів діяльності НСПП за 15 років та відділення НСПП, подякувала всім присутнім за багаторічну плідну співпрацю і вручила нагороди  НСПП.

Під час  урочистого заходу з боку присутніх пролунало багато добрих слів в адресу працівників Служби.

З    нагородами працівникам відділення НСПП прийшли представники виконавчого комітету Луганської міської ради. Почесною грамотою виконавчого комітету Луганської міської ради були нагороджені начальник відділення НСПП в Луганській області Анна Мосіна і головний спеціаліст сектора аналітично – інформаційної роботи та прогнозування Галина Кисленко.

З боку профспілок слово для привітання було надано голові Федерації профспілок Луганської області Володимиру Тураєву та голові Луганської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства Людмилі Шапошніковій, які також вручили нагороди. Євген Березін і Тетяна Трошина відзначені Почесною грамотою центрального комітету профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.

Від імені організацій роботодавців Луганської області виступив Микола Дейнегін, який подякував Службу за фаховий підхід до вирішення колективних трудових спорів на території Луганської області.

Слова подяки прозвучали і від представників інших державних органів, громадських організацій і фондів соціального страхування. Подякою голови правління Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності України була нагороджена Анна Мосіна.

Урочистий захід пройшов в теплій дружній обстановці. Хід його проведення  був широко висвітлений обласними телеканалами та на обласних сайтах мережі Інтернет.

 

Переглядів: 547 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]