НСПП

Четвер, 25.04.2024, 19:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2013 » Травень » 28 » Начальник Відділення прийняла участь у семінарі-нараді на тему: „Перспективи розвитку соціально-гуманітарної сфери Луганської області"
15:04
Начальник Відділення прийняла участь у семінарі-нараді на тему: „Перспективи розвитку соціально-гуманітарної сфери Луганської області"

24 травня 2013 року на базі Луганського обласного дитячого оздоровчого комплексу „Южний” (с.Піщане, Бахчисарайський район АР Крим ) відбувся семінар-нарада на тему: „ Перспективи розвитку соціально-гуманітарної сфери Луганської області”. Захід відбувся за участю  заступників міських голів та заступників голів райдержадміністрацій, а також керівників структурних підрозділів Луганської облдержадміністрації. З метою здійснення заходів щодо попередження виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у соціально-гуманітарній сфері області на семінар була запрошена начальник відділення НСПП в Луганській області Анна Мосіна.

На семінарі-нараді Анна Михайлівна ознайомила присутніх з психологією конфлікту та правовими шляхами вирішення розбіжностей між найманими працівниками і роботодавцем, особливістю врегулювання колективних трудових спорів (конфліктів) на Луганщині,  а також деякими психологічними секретами ведення переговорів.

Під час роботи по секціям начальник відділення НСПП в Луганській області провела з учасниками заходу тренінг з   питань попередження та вирішення колективних трудових спорів. На прохання слухачів А.Мосіна зупинилася на психології конфлікту та шляхах зниження агресії конфліктуючих.

   Крім того, начальник Відділення надала інформацію про хід реалізації Закону   „Про соціальний діалог в Україні” і надала   роз’яснення стосовно визнання місцевих профспілок репрезентативними на відповідних територіях, що, в свою чергу, надасть їм можливість  приймати участь у колективних переговорах з укладення територіальних угод, вносити до них пропозиції, які сприятимуть посиленню рівня соціального захисту найманих працівників на всіх рівнях.

По закінченню лекції були надані відповіді на запитання присутніх. Відділення отримало запрошення на проведення семінарів-тренінгів  стосовно діяльності Служби  з боку учасників семінару-наради.

 

 

Переглядів: 574 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]