НСПП

Середа, 24.04.2024, 13:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2014 » Березень » 14 » Непомітні працівники помітної праці
15:17
Непомітні працівники помітної праці

Неможливо переоцінити значимість професіоналізму і відповідальності майже 20 тисяч працівників, які працюють у сфері житлово-комунального господарства Луганської області,  щоб у наших оселях завжди була вода, газ, тепло і світло, щоб радували око парки і сквери, вулиці і дороги, двори і під'їзди.

З професійним святом усіх працівників житлово-комунального господарства області 13 березня 2014 року в Луганському обласному російському драматичному театрі привітали керівництво Луганської облдержадміністрації, Федерації профспілок Луганської області, підприємств цієї галузі.

У зв’язку з тим, що останні  три роки помітно посилилась співпраця Відділення НСПП з обласною профспілковою організацією працівників житлово-комунального господарства в напрямку врегулювання колективних трудових спорів (конфліктів) та стабілізації соціального спокою на території області, не дивно, що на цьому святі почесними гостями стали представники відділення НСПП в Луганській області.

В своєму привітанні начальник Відділення А.Мосіна відзначила, що Служба частіше буває там, де є проблеми, а не свято.  А коли вони вирішуються, приходить і свято. Сьогодні, в скрутних фінансово-економічних умовах, люди, які працюють у сфері житлово-комунального господарства, потребують захисту своїх трудових прав. Ефективній реалізації цього захисту галузевій профспілці допомагає відділення НСПП.

В результаті спільної діяльності Відділення та обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення упродовж 2013 року та з початку поточного року найманим працівникам цієї сфери було повернено більш   4 млн.грн., на деяких підприємствах було попереджено застосування акцій соціального протесту.

Наприкінці свого виступу А.Мосіна побажала усім працівникам цієї щоденно необхідної людям галузі стабільності, здоров’я, усіляких приводів для радощів, і, звичайно ж, забезпеченості необхідними фінансовими ресурсами всього господарства.

 

Переглядів: 534 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]