НСПП

Середа, 24.04.2024, 23:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2013 » Лютий » 7 » Оголошення страйку на державному підприємстві «Лисичанська теплоелектроцентраль» Луганської області
10:45
Оголошення страйку на державному підприємстві «Лисичанська теплоелектроцентраль» Луганської області

06 лютого поточного року представники трудового колективу державного підприємства «Лисичанська теплоелектроцентраль» м. Лисичанськ Луганської області проінформували відділення Національної служби посередництва і примирення в Луганській області про початок найманими працівниками страйку після 09 лютого 2013 року у разі не вирішення питання виплати заборгованості із заробітної плати.

З боку Відділення на даний час вивчається стан додержання законодавства про колективні трудові спори (конфлікти) на ДП «Лисичанськелектроцентраль» на предмет дотримання працівниками порядку здійснення права на страйк. Також Відділенням ініційовано проведення 08 лютого 2013 року узгоджувальної зустрічі представників найманих працівників та роботодавця з метою узгодження позицій сторін щодо проведення примирних процедур в межах чинного Закону України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» та пошуку шляхів погашення боргів найманим працівникам даного підприємства.

Про ускладнення стану соціально-трудових відносин на даному підприємстві Відділенням в терміновому порядку повідомлено голову обласної державної адміністрації, на що надані відповідні доручення профільним департаментам та керівництву м.Лисичанськ.

Переглядів: 688 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]