НСПП

Понеділок, 29.04.2024, 16:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2012 » Липень » 23 » Актуальні питання розвитку Луганщини розглядалися на колегії Головного управління економіки облдержадміністрації
14:52
Актуальні питання розвитку Луганщини розглядалися на колегії Головного управління економіки облдержадміністрації

20 липня 2012 року начальник відділення НСПП в Луганській області Анна Мосіна прийняла участь у колегії Головного управління економіки Луганської області, яке проходило на базі Антрацитівської районної ради.

В заході взяли участь керівники декількох управлінь облдержадміністрації та територіальних підрозділів, сфера діяльності яких пов’язана з розвитком економіки, заступники голів і начальники управлінь економіки міст та районів області.

Відкрила колегію начальник Головного управління економіки Луганської облдержадміністрації Світлана Дроботенко. Після неї з привітанням до учасників заходу звернулася перший заступник голови Антрацитівської райради Наталья Сафронова, яка розповіла про свій район і супроводила розповідь коротким фільмом. 

На порядку денному розглядалися  підсумки соціально-економічного розвитку області за І півріччя 2012 року. Також згідно порядку денного заслухані доповіді щодо організації обстежень торгових мереж; реалізації Регіонального плану дій на 2012 рік щодо Програми економічних реформ на 2010-2014 роки та інші.

Після доповідей виступаючих обговорення проблематики проходило у форматі „круглого столу”. Таким чином, йшов продуктивний обмін досвідом роботи управлінь з вирішення певних типових проблем, з якими зіштовхуються економісти-управлінці, в тому числі, звітна та статистична робота, залучення інвестицій, солідарна участь бюджетів та інвестицій у соціально-економічному розвитку адміністративних одиниць області. Учасників заходу зацікавила інформація працівника відділу торгівлі Луганського міськвиконкому щодо роботи із малим та середнім бізнесом.

Як член колегії А.Мосіна прийняла активну участь в обговоренні зазначених питань. З боку відділення НСПП була надана інформація про стан соціально-трудових відносин в області, прогноз їх розвитку. Особливу увагу начальник Відділення приділила наявності порушень трудового законодавства в комунальних та бюджетних організаціях і звернула увагу на затримки із виплатою заробітної плати в медустановах багатьох міст та районів області, що викликає конфліктні ситуації. Розповіла про прецедент вирішення таких конфліктів у шістьох комунальних медичних установах міста Брянка. Крім того, нею акцентована увага на необхідність своєчасного правового врегулювання всіх розбіжностей за допомогою місцевих органів влади та самоврядування, що передбачено законодавством. Також в процесі проведення та після закінчення колегії А. Мосіна надала вичерпні відповіді на запитання присутніх.

Переглядів: 675 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]