НСПП

П`ятниця, 26.04.2024, 09:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Федерації профспілок Луганської області - 65 років
11:38
Федерації профспілок Луганської області - 65 років

25 жовтня 2013 року в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулися урочистості, присвячені 65-річчю від дня утворення Федерації профспілок Луганської області.

Привітав присутніх голова Федерації профспілок України Юрій Кулик, який подякував колегам за роботу і вручив високі нагороди, а також акцентував: «Головне завдання ФПУ - домагатися підвищення зарплати трудящих до гідного і відповідального вимогам дня рівня».

Лідерів профспілкових організацій поздоровляли також голова Луганської  обласної  ради Валерій  Голенко та заступник голови облдержадміністрації Сергій  Тихоновський.

В своєму виступі голова обласної ради підкреслив роль профспілок у розбудові правової держави та побажав і надалі  бути конструктивною, потужною організацією, до позиції та думки якої обов'язково будуть прислухатися і влада, і роботодавці.

За багаторічну плідну працю, високій професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток співробітництва з профспілками в питаннях соціального захисту працюючих Почесною грамотою Федерації профспілок України була нагороджена начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Луганській області Анна Мосіна.

В своєму привітанні Анна Мосіна подякувала профспілки за багаторічну взаємодію у стабілізації соціально-трудових відносин в регіоні. При цьому нею були наведені порівняльні данні з початку існування НСПП до теперішнього часу щодо кількості колективних трудових спорів, їх вирішення та помітного зниження резонансних акцій протесту найманих працівників, що пояснюється налагодженням переговорного процесу. Також вона відзначила, що  у  2010 році набув чинності  Закон України «Про соціальний діалог в Україні». Завдяки плідній взаємодії соціальних партнерів, їх взаємоповазі та вмінню знаходити взаємоприйнятні рішення, на території Луганської області закон запрацював в повну силу. Результатом цього на теперішній час стало укладення територіальної Угоди між Луганською обласною державною адміністрацією, об’єднанням організацій роботодавців Луганської області та Федерацією профспілок Луганської області на 2013 – 2015 роки.

Під час виступу начальник відділення НСПП запевнила, що НСПП як державний посередник буде і надалі докладати усіх зусиль в напрямку реалізації однієї з основних завдань НСПП – забезпечення здійснення соціального діалогу.

 

 

 

 

 

Переглядів: 599 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]