НСПП

Субота, 27.04.2024, 06:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2013 » Травень » 30 » Лідери жіночих громадських організацій Луганщини провели зайняття у гендерній школі
17:30
Лідери жіночих громадських організацій Луганщини провели зайняття у гендерній школі

28 травня 2013 року, на запрошення обласної комунальної установи «Луганський обласний центр роботи з жінками», начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Луганській області взяла участь у Літній гендерній школі для лідерів жіночих громадських організацій, в ході якої виступила з лекцією за темою: «Конфлікт в колективі, шляхи його подолання».

Стисло окреслив завдання і функції Служби, начальник Відділення детальніше зупинилася на питаннях, з приводу яких можуть виникати колективні трудові спори. Вона відзначила, що проблем у трудових відносинах між найманими працівниками і роботодавцями виникає багато, однак, загострення відносин можливо уникнути при умовах відкритості інформації щодо діяльності підприємства, участі трудового колективу в управлінні ним, розподілення премій та інших винагород. При цьому дуже важливо використовувати переваги соціального діалогу і вирішувати проблемні питання за столом переговорів.

На прохання організаторів заходу, значну увагу начальник Відділення привернула психологічній стороні взаємодії учасників колективних трудових спорів. При цьому вона надала деякі рекомендації щодо комунікативних особливостей спілкування суб’єктів під час загострення конфлікту в колективі при виникненні агресії з боку його учасників. Крім того, були озвучені поради конфліктологів щодо попередження ускладнень взаємовідносин між конфліктуючими. Також начальником Відділення озвучені деякі психологічні аспекти при вирішенні спорів та  приведені приклади найбільш діючих в колективах різних галузей економіки   технологій управління конфліктом.

Переглядів: 563 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]