НСПП

П`ятниця, 26.04.2024, 13:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2013 » Жовтень » 21 » Начальник відділення НСПП в Луганській області взяла участь у роботі Луганської обласної гендерної школи
16:05
Начальник відділення НСПП в Луганській області взяла участь у роботі Луганської обласної гендерної школи

Про роль  міської ради жінок у вирішенні питань соціально - психологічного захисту жінок і дітей та про умови, в яких доводиться реалізовуватися сучасним українкам, говорилося на семінарі обласної ради жінок в місті Ровеньки 18 жовтня поточного року.

В даному заході взяли участь: перший заступник Ровеньківського міського голови, голова Ровеньківської міської ради жінок, голова Луганської обласної ради жінок та представники обласної ради жінок, членом якої є начальник Відділення Національної служби посередництва і примирення в Луганській області Анна Мосіна.

Відкрила семінар голова Луганської обласної ради жінок Л.Калінська. В ході своєї доповіді вона інформувала присутніх про те, що 16 жовтня цього року питання «Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. Проблеми і дієві механізми їх вирішення» було розглянуто під час парламентських слухань у Верховній Раді України.

За словами Першого заступника Голови Верховної Ради Ігоря Калєтніка, «в українському суспільстві сьогодні все іще наявні гендерні стереотипи щодо місця і ролі жінок». «Дуже часто бракує умов для належного гармонійного поєднання сімейних і професійних обов’язків. Жінці частіше за чоловіка доводиться обирати між родиною та роботою, між вихованням дітей та побудовою кар’єри».

Крім того, під час проведення семінару було обговорено стан соціально-трудових відносин в закладах дошкільної освіти і установах соціальної сфери міста Ровеньки та роль жінок-лідерів в трудових колективах.

Учасники семінару  обмінялися досвідом роботи, обговорили проблеми реалізації державної та місцевої соціальної політики та напрямки реалізації гендерної політики в Україні.

Переглядів: 597 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]