НСПП

П`ятниця, 26.04.2024, 17:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2013 » Березень » 6 » Наймані працівники ПАТ «Краснодонський завод «Автоагрегат» Луганської області мітингували біля облдержадміністрації
16:25
Наймані працівники ПАТ «Краснодонський завод «Автоагрегат» Луганської області мітингували біля облдержадміністрації

05.03.2013 відбулася акція протесту найманих працівників публічного акціонерного товариства «Краснодонський завод «Автоагрегат» у формі мітингу  перед будівлею Луганської облдержадміністрації. 

В даному заході прийняли участь 15 осіб, при загальній чисельності працюючих на підприємстві - 84 особи.

Учасники мітингу вимагали погасити заборгованість із виплати заробітної плати.  За даними представника Департаменту промисловості та енергозбереження Луганської облдержадміністрації, сума боргу найманим працівникам складає близько 700 тис.грн.

З метою введення протестного заходу в правове русло, Відділення зв’язалося з головою первинної профспілкової організації та надало вичерпні роз’яснення щодо вирішення розбіжностей в рамках чинного законодавства про колективні трудові спори (конфлікти). 

Стан соціально-трудових відносин на даному підприємстві взятий на облік Відділення з метою здійснення заходів щодо запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту). В рамках запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту) Відділенням буде уточнена сума заборгованості із виплати заробітної плати, яка призвела до ускладнення стану соціально-трудових відносин в трудовому колективі, з’ясовані причини її виникнення і можливі шляхи погашення.

Переглядів: 666 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]