НСПП

Понеділок, 29.04.2024, 03:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2011 » Грудень » 9 » Реалізація державної інформаційної політики - одна із головних задач державних органів
17:19
Реалізація державної інформаційної політики - одна із головних задач державних органів

08 грудня 2011 року завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування відділення НСПП в Луганській області Тетяна Трошина прийняла участь у семінарі-тренінгу з питань реалізації державної інформаційної політики за участю осіб, відповідальних за цей напрямок роботи у державних органах, який відбувся у приміщенні прес-центру Луганської облдержадміністрації.

Семінар був організований відділом взаємодії із засобами масової інформації та державної інформаційної політики управління у справах преси та інформації Луганської облдержадміністрації. В ньому прийняли участь: заступник голови облдержадміністрації-керівник апарату Олександр Остапенко, радник голови облдержадміністрації Людмила Грачова, начальник управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Альбіна Кушелева, прес-секретар голови облдержадміністрації Андрій Діхтяренко і представники прес-служб територіальних підрозділів міністерств, центральних органів виконавчої та судової влади, інших державних органів – близько 40 осіб.

Відкрив захід заступник голови облдержадміністрації-керівник апарату Олександр Остапенко, який зазначив, що для створення позитивного іміджу як кожного окремого державного органу, так і області в цілому, важливо не тільки ефективно працювати, але і найширше висвітлювати результати своєї діяльності.

Прес-секретар голови облдержадміністрації Андрій Діхтяренко під час своєї промови підкреслив, що у наступному році, який є роком Євро-2012 і роком виборів, інформаційне поле обіцяє бути складним. Тому необхідно посилення системних дій, спрямованих на удосконалення форм взаємодії всіх структур, які забезпечують реалізацію державної інформаційної політики.

Значна увага була приділена питанню використання офіційних сайтів державних органів як інструмента для оперативного розповсюдження інформації. „Зараз, - відзначила радник голови облдержадміністрації Людмила Грачова, - коли поширюється коло користувачів саме цим джерелом інформації, - сайти повинні задовольняти інформаційні потреби населення, для чого з ними необхідно працювати постійно, оперативно наповнювати матеріалами”. Вона акцентувала увагу на тому, що інформація, яка належить до компетенції певного державного органу, повинна висвітлюватися першою саме цим органом, бо потім ці матеріали можуть вже у перекрученому вигляді бути використані   іншим суб’єктом інформації.

Під час семінару-тренінгу були розглянуті практичні питання щодо форм висвітлення інформації, здійснений обмін досвідом з цього питання.

Учасники даного заходу дійшли згоди, що задля формування позитивного іміджу як області, так і держави взагалі, необхідні координація та консолідація дій усіх служб державних органів, що відповідають за реалізацію державної інформаційної політики. Консультативну та координаційну допомогу  в цьому напрямку готове надати управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Переглядів: 862 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]