НСПП

Неділя, 28.04.2024, 22:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2012 » Листопад » 5 » Свято людей соціально важливої праці
11:33
Свято людей соціально важливої праці

З метою ефективного виконання задач та функцій, покладених на НСПП, та збереження соціального спокою на території регіону, відділення НСПП в Луганській області тісно співпрацює з державними органами і фондами, в тому числі і з тими, що відносяться до соціальної  сфери. Серед соціально-важливих завдань, які є спільними для всієї соціальної сфери, - впровадження в життя соціальних ініціатив Президента України. 

Саме їх виконання сприяє соціальній безпеці як в окремих регіонах,  так і в країні в цілому. Правовий супровід Служби у випадках виникнення колективних трудових спорів на підприємствах Луганської області допоміг значно зменшити кількість стихійних акцій протесту, налагодити  діалог між суб’єктами соціально-трудових відносин, знайти шляхи задоволення вимог найманих працівників, в тому числі і щодо своєчасної винагороди за працю. Саме вирішення 328 вимог та погашення більш 420 млн.грн. за роки існування відділення НСПП в Луганській області сприяло визнанню заслуг Служби. 

Враховуючи досвід роботи Відділення та нерозривний зв’язок із службами, які виконують функції держави в напрямку соціального захисту населення, 31 листопада поточного року начальник і працівники Відділення були запрошені на святкування Дня працівників соціальної сфери.

 В урочистостях взяли участь працівники управлінь праці та соціального захисту населення міст та районів області, центрів зайнятості,  управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в Луганській області, виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування по тимчасовій втраті працездатності та інші представники „соціального блоку” області.

Від усіх гостей, присутніх на святі, в адресу працівників соціальної сфери лунали слова глибокої вдячності, відмічалося, що праця працівників даної категорії є індикатор соціального благополуччя суспільства.  Відділення НСПП в Луганській області було названо надійним  соціальним партнером управлінь праці, який  допомагає в системі соціального захисту населення, а саме стабілізації стану соціально-трудових відносин на території регіону.

Враховуючи багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий вклад у запобігання виникненню колективних трудових спорів на підприємствах Луганської області та сприяння своєчасному їх вирішенню  начальник відділення НСПП  Мосіна Анна Михайлівна була нагороджена відзнакою Луганської обласної ради та Луганської обласної державної адміністрації - медаллю «За заслуги перед Луганщиною» III ступеня, яку вручив голова обласної ради Валерій Голенко.

Завершились урочистості великим святковим концертом.

Переглядів: 676 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]