НСПП

П`ятниця, 26.04.2024, 06:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2013 » Листопад » 4 » Свято працівника соціальної сфери
12:40
Свято працівника соціальної сфери

З метою ефективного виконання задач та функцій, покладених на НСПП, та сприяння стабілізації стану соціально-трудових відносин, відділення НСПП в Луганській області тісно співпрацює з державними органами і фондами, в тому числі і з тими, що відносяться до соціальної  сфери. Серед соціально-важливих завдань, які є спільними для всієї соціальної сфери, - збереження соціального спокою на території регіону. 

Враховуючи досвід роботи Відділення та нерозривний зв’язок із службами, які виконують функції держави в напрямку соціального захисту населення, 31 жовтня поточного року начальник відділення НСПП в Луганській області Анна Мосіна взяла участь  у святкуванні Дня працівників соціальної сфери.

Урочистості проходили в Луганському українському музично - драматичному театрі. Від імені керівництва області привітати з професійним святом трудовий колектив всього соціального сектору Луганщини прийшли заступник голови облдержадміністрації Анатолій Івченко і заступник голови Луганської обласної ради Юрій Хунов. В урочистостях прийняли участь працівники управлінь праці та соціального захисту населення міст та районів області, центрів зайнятості, відділення Національної служби посередництва і примирення в Луганській області, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в Луганській області, виконавчої дирекції Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування по тимчасовій втраті працездатності, Федерації профспілок Луганської області.   

         Упродовж поздоровлень лунали теплі слова глибокої вдячності представникам нелегкої, але такої потрібної професії. В рамках урочистостей  пройшла церемонія вручення нагород Президента України, Кабінету Міністрів України, Пенсійного фонду України , Луганської обласної ради та Луганської обласної державної адміністрації за небайдужість та вагомий внесок у реалізацію програм соціального захисту.

         Національна служба посередництва і примирення була названа як державний орган, що упродовж 15 років виступає посередником  між найманими працівниками і роботодавцями, а відділення НСПП в Луганській області - фаховий помічник налагодження діалогу під час врегулювання розбіжностей між ними на Луганщині. В цій роботі надійним соціальним партнером Відділення НСПП виступають управління праці міст та районів області. Саме за сприяння Відділення здійснюються спільні заходи щодо стабілізації стану соціально-трудових відносин на території регіону.

Святковий захід завершився виступом творчих колективів міста.

Переглядів: 635 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]