НСПП

Понеділок, 29.04.2024, 14:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2012 » Липень » 10 » Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко відвідав Луганщину з робочим візитом
17:06
Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко відвідав Луганщину з робочим візитом

10 липня 2012 року представники відділення НСПП в Луганській області прийняли участь у нараді, яку провів Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко у приміщенні Луганської облдержадміністрації. На нараді були присутні голова Луганської облдержадміністрації, голова Луганської обласної ради, заступники голів райдержадміністрацій і міських голів, що відповідають за  соціальний напрямок роботи, керівники та представники усіх органів і структур соціальної сфери Луганщини.  

         У своїй промові Віце-прем'єр-міністр України розповів про перші результати реалізації соціальних ініціатив Президента України. Значну увагу він приділив Закону України „Про зайнятість населення” у новій редакції, що доповнена багатьма нормами, які стимулюють роботодавців до створення нових робочих місць, а також забезпечення гідної оплати праці найманих працівників. Однак „головне, - відмітив Сергій Тігіпко, - необхідно ці стимули змусити працювати”. Також він підкреслив, що одним з пріоритетних напрямків соціальної політики держави є легалізація праці, що дозволить забезпечити необхідний рівень соціального захисту найманих працівників.

Зі свого боку голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк довів до відома Міністра та присутніх на нараді інформацію про стан реалізації  соціальних ініціатив Президента України та соціальних програм в області. Він відзначив, що Луганщина активно увімкнулася в реалізацію нової соціальної програми, проголошеної Президентом України Віктором Януковичем. При цьому вперше в історії незалежної України розроблена і вже впроваджується в життя цілісна соціальна політика, що націлена на конкретну людину та охоплює ту частину населення, яка відноситься до малозабезпечених верств, - пенсіонерів, інвалідів, ветеранів, багатодітні родини. Програмою зайнятості населення Луганської області на 2012-2014 роки передбачено створення більше 90 тисяч нових робочих місць, що вже сьогодні є одним з основних напрямків роботи влади.

Крім того, у рамках робочої поїздки Сергій Тігіпко ознайомився з роботою і спілкувався з трудовими колективами шахтоуправління «Луганське» державного підприємства „Луганськвугілля” і Луганського міжрегіонального центру професійної, медико-фізичної й соціальної реабілітації інвалідів.   Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики України відмітив, що таке спілкування дозволяє глибше пізнати найбільш больові точки,  притаманні вугільному регіону.

Переглядів: 666 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Donatas  
0
Didn't know the forum rules allowed such brillnait posts.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]