НСПП

Четвер, 02.05.2024, 22:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2012 » Жовтень » 16 » Луганська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України визнана репрезентативною
13:21
Луганська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України визнана репрезентативною

Відповідно до Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року № 73, Комісією відділення НСПП в Луганській області здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України на територіальному рівні (на території Луганської області) для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до відповідних органів соціального діалогу.

16 жовтня 2012 року, під час проведення розширеного засідання пленуму обкому Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, начальник відділення НСПП в Луганській області Анна Мосіна вручила голові даної організації Геннадію Соркіну Свідоцтво про відповідність критеріям репрезентативності на територіальному рівні.

В ході промови А.Мосіна зазначила, що Луганська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України - найчисленніша з обласних організацій, вона налічує майже 74 тисячі членів профспілки, що становить 7,4% від зайнятого населення Луганської області. Це потужна громадська сила, до складу якої входять 65 членських профспілкових організацій, з них: 14 міських, 17 районних, 33 профорганізації навчальних закладів та організація працівників апарату Луганської обласної організації профспілки.

Здійснена оцінка відповідності критеріям репрезентативності буде сприяти розвитку соціального діалогу, покращенню соціально-трудових відносин, як на рівні кожної установи, так і в сфері освіти в цілому та побажала, щоб усі спірні питання між найманими працівниками та роботодавцями вирішувались за столом переговорів у правовому полі. «А ми, Національна служба посередництва і примирення,  завжди готові прийти на допомогу, залишаючись об’єктивним і надійним соціальним партнером, - підкреслила вона.  

В свою чергу, голова Луганської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Г.Соркін акцентував увагу присутніх на тому, що профспілка працівників сфери освіти є авангардом профспілкового руху, як в Луганській області, так і по усій території України. «Ми за соціальний діалог, його розвиток і цивілізоване вирішення конфліктів. Тому співпраця з відділенням НСПП в Луганській області буде тільки міцніти та розширюватися», - відмітив він.

Переглядів: 1628 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]