НСПП

Неділя, 28.04.2024, 22:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2012 » Вересень » 20 » На Луганщині проведено «День соціального партнерства»
15:22
На Луганщині проведено «День соціального партнерства»

20 вересня поточного року на площі Героїв Великої Вітчизняної війни міста Луганська з нагоди 217-й річниці створення Луганська та 22-й річниці утворення Державної служби зайнятості в межах проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення проведено «День соціального партнерства», у якому взяли участь всі соціальні служби міста,  державні органи - соціальні партнери.

Метою проведення даного заходу  є доведення актуальної та необхідної інформації до широкого кола різних категорій населення щодо надання соціальних послуг тією чи іншою організацією та надання консультативної допомоги.

Одержати безкоштовні консультації з питань соціального характеру у представників Луганського обласного та міського центрів зайнятості, Луганського центра професійно – технічної освіти Державної служби зайнятості, Головного та районних управлінь Пенсійного Фонду України, Головного та районних управлінь праці та соціального захисту населення, відділення Національної служби посередництва і примирення в Луганській області, Федерація профспілок Луганської області, Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Луганської  обласної організації Товариства Червоного Хреста та інших було запрошено усіх бажаючих – мешканців, гостей Луганська і області.

 Представники названих органів працювали із мешканцями міста в окремих наметах, де були представлені інформаційні буклети та інша корисна інформація. Відділенням наданій буклет Національної служби посередництва і примирення. Крім того, про функції та завдання НСПП було озвучено на мітингу та в звуковому ролику, що лунав під час заходу.

З боку відділення НСПП в Луганській області у даному заході прийняли участь начальник Відділення та спеціаліст  відділу правового забезпечення А.Бєляєв. В ході проведення «Дня соціального партнерства» А.Мосіною та А.Бєляєвим надані консультації громадянам та працівникам деяких підприємств міста з питань дотримання трудового законодавства та роздано зацікавленим особам буклет Відділення.

         Означений захід  висвітлений обласними ефірними ЗМІ.

Переглядів: 711 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]