НСПП

П`ятниця, 03.05.2024, 01:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2012 » Квітень » 26 » На ПАТ „Трест Луганськшахтопроходка” припинено страйк
09:28
На ПАТ „Трест Луганськшахтопроходка” припинено страйк

Відділення Національної служби посередництва і примирення в Луганській області отримало Угоду, підписану органом, що очолює страйк у  ПАТ  «Трест Лугансьшахтпроходка», та генеральним директором товариства про вирішення, під час страйку, колективного трудового спору між найманими працівниками та генеральним директором ПАТ «Трест Луганськшахтопроходка» міста Луганська (реєстраційний номер спору №040-11/12-В).

Підставою для укладення цієї Угоди стало виплата в повному обсязі заборгованості із заробітної плати  всім працюючим підприємства.

У зв’язку з укладенням Угоди про вирішення колективного трудового спору (конфлікту) орган, що очолює страйк, склав свої повноваження, а 32 наймані працівники вирішили припинити страйк і відновили роботу о 13 годині 24 квітня 2012 року.

В ході застосування найманими працівниками страйку Відділення надавало всебічну допомогу у виробленні угоди, що може задовольнити обидві конфліктуючі сторони. На даний час Відділення готує подання до НСПП на зняття вищеназваного колективного трудового спору з реєстрації.

Переглядів: 717 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Leana  
0
That insghit solves the problem. Thanks!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]