НСПП

Середа, 01.05.2024, 07:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2012 » Травень » 18 » Принципи створення візуального супроводу для публічного виступу
15:49
Принципи створення візуального супроводу для публічного виступу

Правила підготовки ефективної презентації було розглянуто 17 травня поточного року на семінарі-тренінгу, організованому Луганським центром післядипломної освіти, за темою „Принципи створення візуального супроводу для публічного виступу”, в якому прийняли участь представники управлінь, відділів та інших структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та відділення НСПП в Луганській області.

В ході семінару-тренінгу методист, магістр державної служби Микола Алєщєнко представив слухачам корисну і цікаву інформацію згідно заданої тематики. Він акцентував увагу на основних аспектах презентації,   починаючи з титульного листа та    заголовків слайдів, що мають    допомогти аудиторії швидше адаптуватися до нової інформації.

Одними  з важливих правил підготовки ефективної презентації є оптимальна кількість тексту, грамотний підбір колірної схеми, способи подачі й її розміщення і  на слайді.

Інформація, представлена в графічному виді, сприймається й запам'ятовується краще. Тому доцільно перетворювати текстові  й табличні дані в схеми і діаграми та    використовувати зображення по темі.  

Важливо, щоб на заключному слайді презентації  була  розміщена  фраза «Спасибі за увагу», що сприятиме  завершеності виступу. Також на останньому слайді слід дати контактну інформацію доповідача.

З боку Відділення було продемонстровано приклади позитивної презентації, вірно підібраної кольорової гами, яка використовувалася Відділенням при презентаційній роботі.  В ході спілкування спеціаліст Відділення поділилась досвідом підготовки аналітичних матеріалів, які готуються з використанням програми Microsoft PowerPoint.

За підсумками семінару представник Відділення поділилася навичками, здобутими на семінарі, з працівниками Відділення,  які будуть дуже корисними у подальшій роботі та стануть в нагоді при підготовці матеріалів на сайт Відділення.

 

Переглядів: 768 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Eunice  
0
I love reading these atricles because they're short but informative.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]