НСПП

Четвер, 02.05.2024, 19:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Візит Президента України до Луганської області
16:28
Візит Президента України до Луганської області

16 жовтня поточного року в Луганській облдержадміністрації відбулася нарада, яку провів у ході робочої поїздки Президент України Віктор Янукович. Глава держави обговорив з керівниками територій, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади  та інших державних органів сьогоднішню ситуацію і перспективи соціально-економічного розвитку Луганщини в найближчі роки. З боку відділення НСПП в Луганській області у нараді прийняла участь начальник А.Мосіна.

В ході свого виступу Президент України Віктор Янукович приділив особливу увагу соціальній політиці держави, яка спрямована на підвищення стандартів життя громадян. Глава держави, зокрема, зазначив, що в цьому році рівень зарплати в Україні зріс на 15% порівняно з минулим роком. «У жодному разі нам не можна зупиняти цей процес і в 2013, і в 2014 році», - наголосив Віктор Янукович. Також Президент зазначив, що виконання соціальних ініціатив допоможе подальшій стабілізації соціально-економічних відносин.

Луганщина активно включилася в реалізацію соціальних ініціатив Президента України. Вперше в історії незалежної України втілюється в життя цілісна соціальна політика, яка націлена на конкретну людину, особливо на того, у кого невисокий статок

Перед присутніми також виступив голова Луганської облдержадміністрації В. Пристюк, який зазначив, що з урахуванням розробленої Стратегії економічного та соціального розвитку Луганської області до 2015 року обласна влада вибрала в числі головних наступні пріоритети. Це -нарощування економічного потенціалу регіону та його інвестиційної складової, ліквідація негативних соціально-економічних наслідків від закриття шахт, покращення якості водопостачання населення, реформування охорони здоров'я та житлово-комунального господарства, а також забезпечення продовольчої безпеки області за рахунок власного розвитку агропромислового комплексу на основі впровадження нових технологій.

Також в ході наради були окреслені інші проблемні питання області, які потребують негайного втручання держави. Президентом надані доручення міністрам за галузевими напрямками, які були присутні на нараді. Вирішення багатьох соціально важливих питань сприятиме подальшій стабілізації стану соціально-трудових відносин у регіоні в цілому.

Переглядів: 609 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]