НСПП

П`ятниця, 26.04.2024, 07:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2014 » Червень » 16 » Інформування громадськості про діяльність Служби – дієвий превентивний захід
11:05
Інформування громадськості про діяльність Служби – дієвий превентивний захід

02 червня 2014 року начальник відділення НСПП в Луганській області Анна Мосіна взяла участь у передачі «Ночной связной», яка відбулася у телестудії Луганського обласного телебачення (далі – ЛОТ) в прямому ефірі. Під час передачі не тільки телеглядачі мали можливість задати свої питання, а і користувачі Інтернет могли напередодні залишити питання на сайті телеканалу ЛОТ. Крім того, передача йшла також у прямому ефірі радіо „Пульс”, слухачі якого також  задавали свої  питання. Це сприяло значному розширенню кола учасників передачі.

На питання щодо своєї професійної діяльності Анна Михайлівна розповіла про основні завдання та функції Служби. При цьому вона підкреслила, що важливою задачею під час вирішення конфліктів є саме налагодження діалогу між сторонами, бо, як підтверджує світовий досвід, це є найбільш дієвим інструментом при прийнятті взаємоприйнятного рішення.

Учасників передачі цікавило, в яких сферах найбільше виникає конфліктів і чим відрізняється їх врегулювання. Начальник відділення НСПП відповіла, що сам порядок вирішення конфліктів є єдиним, бо існують сторони, які необхідно «примирити», при цьому відрізняються технологія, тактика та стратегія ведення примирних процедур, що застосовуються з метою усунення розбіжностей між сторонами.

Враховуючи сучасний стан в області, надійшло питання, як людина може запобігти виникненню стресу. Використовуючи власний і професійний досвід, Анна Мосіна надала цікаві поради у відповідь на це питання.

Під час розмови з ведучим передачі Анна Михайлівна відзначила, що фахівцям Служби під час сприяння врегулюванню конфліктів, велику допомогу надає не тільки досконале знання нормативно-правових актів стосовно вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), а і безпосереднє застосування знання психології та конфліктології.

З боку Служби, Анна Мосіна щиро подякувала слухачів за цікавість до теми, а соціальних партнерів та сторони соціально-трудових відносин – за  довіру до НСПП і спільні досягнення у врегулюванні конфліктів, та іще раз звернула увагу на те, що досвід 15-річної роботи НСПП довів, що найскладніші конфлікти можливо вирішити при щирому бажанні сторін за  столом переговорів при допомозі фахівців.

Наприкінці передачі ведучий подякував начальника відділення НСПП за цікаву бесіду і корисні поради. 

Переглядів: 646 | Додав: nspp_lugansk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]