НСПП

П`ятниця, 26.04.2024, 14:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи виникають у Вас розбіжності із роботодавцем з питань невиконання вимог законодаства про працю
Всього відповідей: 59
loga.gov.ua
oblrada.lg.ua
Статистика
Головна » 2014 » Червень » 16

02 червня 2014 року начальник відділення НСПП в Луганській області Анна Мосіна взяла участь у передачі «Ночной связной», яка відбулася у телестудії Луганського обласного телебачення (далі – ЛОТ) в прямому ефірі. Під час передачі не тільки телеглядачі мали можливість задати свої питання, а і користувачі Інтернет могли напередодні залишити питання на сайті телеканалу ЛОТ. Крім того, передача йшла також у прямому ефірі радіо „Пульс”, слухачі якого також  задавали свої  питання. Це сприяло значному розширенню кола учасників передачі.

На питання щодо своєї професійної діяльності Анна Михайлівна розповіла про основні завдання та функції Служби. При цьому вона підкреслила, що важливою задачею під час вирі ... Читати далі »

Переглядів: 646 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 16.06.2014 | Коментарі (0)

Розпорядженням Національної служби посередництва і примирення від 12 червня 2014 року № 097-р зареєстровано колективний трудовий спір між найманими працівниками відокремленого підрозділу «Інститут комплексної механізації очисних та підготовчих робіт» державного підприємства «Науково-технічний центр «Вуглеінновація» міста Луганськ та державним підприємством «Науково-технічний центр «Вуглеінновація» міста Київ з питання заборгованості із виплати заробітної плати.

Переглядів: 669 | Додав: nspp_lugansk | Дата: 16.06.2014 | Коментарі (0)